Sarongwinkel.nl

De sarongwinkel van Nederland

×
 x 

Leeg
WinkelmandjeLeeg

Ruilen en retour zenden

De 30 dagen retour garantie

Door de wet kopen op afstand heeft u recht op een bedenk periode van 14 dagen na aflevering van het product bij u thuis. Dit houdt dus in dat u binnen  14 dagen het product mag terugsturen zonder opgaaf van reden. BIJ ONS HEEFT U 30 DAGEN DE TIJD OM EEN PRODUCT RETOUR TE STUREN . Het product dient in nieuwstaat te zijn en niet te zijn gebruikt. De kosten van het retour zenden alsmede de porto kosten zijn dan voor rekening van u. Zorg voor voldoende frankering anders worden de pakketten niet in behandeling genomen en zorg voor een degelijke verpakking zodat het pakket ons ongeschonden bereikt. Tevens is het risico van zoek raken tijdens de retourzending het risico van de verzender. Wanneer u gebruik maakt van uw recht van retourneren stuur dan een email naar en vermeldt dan duidelijk wat u wil retourneren en of u het product wilt ruilen of dat u uw geld retour wilt hebben. Wij sturen u dan een bericht terug via de email hoe u het best het product kunt retourneren.


De 30 dagen niet goed geld terug garantie

Indien een product binnen 30 dagen buiten uw schuld kapot gaat en u wilt hiervoor geen nieuw product ontvangen dan kunt u uw geld retour krijgen. U stuurt dan een email  naar vermeldt dan duidelijk het factuur nummer, vervolgens vermeldt u wat u retour wilt zenden.

Wij sturen u dan een bericht terug via de email  hoe en waar naar toe u het product retour kan verzenden en zullen dan zo snel mogelijk uw geld retour zenden.


Foute levering

Wanneer er  een foute levering is dan kunt u de bestelling kosteloos retourneren. Wel dient u er voor te zorgen dat het product degelijk verpakt wordt om beschadiging tijdens het verzenden te voorkomen.Vermeldt tevens het factuurnummer en het product wat u retour wilt zenden. U stuurt dan een email naar .  Wij sturen u dan een bericht terug via de email hoe en waar naar toe u het product retour kan zenden en zorgen dan dat u zo snel mogelijk de juiste bestelling toe gestuurd krijgt.