Sarongwinkel.nl

De sarongwinkel van Nederland

×
 x 

Leeg
WinkelmandjeLeeg

Wanneer je op een van de getoonde plaatjes klikt gaat er een extra scherm open met extra foto's en informatie over het getoonde product

Excellent XXL sarongs zijn van de beste rayon kwaliteit gemaakt en de meeste sarongs hebben een afmeting van ongeveer 225 cm breed bij 115 cm lang.Nu zijn er een paar xxl sarongs en deze zijn extra breed namelijk 240 cm  bij 115 cm lang. Dit staat dan bij de desbetreffende sarong aangegeven als je op het knopje details klikt.
Deze sarongs zijn extra groot dus ook voor de dames met een maatje meer. Deze sarongs worden volgens de oude batik stempel techniek gemaakt.
Door deze techniek kan het voorkomen dat er kleine restjes wax op de stof aanwezig zijn, dit zijn kleine bruine korreltjes deze zullen echter na de eerste wasbeurt verdwenen zijn.
 
De sarong is een kledingstuk dat vaak gedragen wordt met mooi weer en kan op diverse manieren om gedaan worden, het draag licht en is heel snel droog. Je kunt het vergelijken met een hamamdoek en wordt vaak gedragen op vakantie, in de tuin camping, zwembad of aan het strand. Ook prima geschikt als sjaal, hoofdoek of baby draagdoek. Wordt vaak in de sauna gedragen door zowel vrouwen als mannen. Ook prima te gebruiken als tafelkleed of wandkleed.

Sarong excellent xxl

Sarong excellent xxl hardroze-wit-bloemen

Mooie sarong pareo hamamdoek xxl in de...

€ 35,00

Details