Sarongwinkel.nl

De sarongwinkel van Nederland

×
 x 

Leeg
Winkelmandje Leeg Totaal € 0,00
Printen

Schelpenkraag ketting van touw schelpen kleuren zwart wit rood beige roze geel (8091)

Prachtige handgemaakte schelpenkraag op sokkel, ketting van touw, schelpen kleuren zwart wit rood beige roze geel. Hoogte 47 cm breedte 47 cm.

Artikelgewicht 1630 G
Lengte artikel 2 CM
Artikelbreedte 47 CM
Hoogte artikel 47 CM
Voorraadartikel 1
€ 70,00
Beschrijving

Handgemaakte schelpenkraag, ketting op standaard en kan ook aan de muur gehangen worden gemaakt door de lokale bevolking uit Bali.

Alles wordt duurzaam, eerlijk en diervriendelijk gemaakt.
Omdat het allemaal handwerk is kunnen er kleine beschadigingen in voorkomen en kan het zijn dat je de standaard een beetje moet draaien om de schelpenkraag helemaal recht te krijgen.
Dit hoort bij deze stijl en maakt het echt, natuurlijk en authentiek. Indien je de kraag gaat bevestigen op de standaard doe dit dan voorzichtig en met beleid. Je plaats de kraag  tussen of aan het haakje. En dan ga je de kraag voorzichtig recht hangen op de door jouw gewenste stand. Eventueel kun je de voet iets draaien zodat de kraag mooi recht komt te staan. Daarna prik je de kraag voorzichtig op de prikkertjes die aan de standdaard zitten. Doe dit met beleid dan kan er niets afbreken en eventueel kun je het nog iets aanpassen als je de hoogte nog niet mooi vindt. 

De kleur kan iets afwijken van de foto die je op het beeldscherm ziet.